You are here: Home

Mireseerdhet

në Univerzalauto

Auto pjese dhe sherbime per veturen tuaj

Univerzal Auto është gati për dekadën e tretë të funksionimit të saj. Ditë pas ditë ne ritemi, jo se jemi më të mirët por vetëm për të vetmen arsye: "Ne kujdesemi pë nevojat tuaja". Qëllimi ynë final është, gati në cdo moment konsumatori të jetë i kënaqur bazuar në kualitet....

Me teper

rreth

Univerzalauto

Univerzal auto is created at very beginning of 90th.

During decades we increase and almost every moment we care for our consumators as it is the first day of our work.

We implement a very simple way of using two based priciples: Deadline and quality!

Me teper


Kemi pjese per keto emraKontaktet Me Ne

Univerzal Auto gjendet ne rrugen e vjeter qe lidh dy qytetet me te medha te Maqedonise perendimore. Zyrat kryesore janë në mes fsh. Pirok dhe Bogovinë

Univerzal Auto 1220 Bogovine, Tetovë.
Phone: +389 (0) 44 373 174
Fax: +389 (0) 44 373 174
E-mail: [email protected]КУПИ Онлине

Our Partners