You are here: Home / Products / Behr


products - Behr

Behr GmbH & Co KG, Stuttgart, është një partner sistemor i industrisë ndërkombëtare të automobilave. Një specialist për ajër kondicioner të automobilave dhe sistemeve ftohës të motorit, Behr Group është një nga prodhuesit kryesorë në botë dhe furnizuesit e pajisjeve origjinale për automjete të lehta dhe kamionë. Shitjet e grupit në vitin fiskal 2010 arriten në rreth 3.3 miliardë euro. Aktualisht, Behr punëson afer 16.500 staf në 9 vende për zhvillim, 22 faqet e prodhimit dhe të 10 ndërmarrjeve të përbashkëta në mbarë botën.

PDF Price List Vazhdo me katalogun e Behr...КУПИ Онлине

Our Partners