You are here: Home / About


За нас

Univerzal Auto u krijua si biznes zyrtar ne vitin 1990. Me tej Univerzal vazhdoj rritjen e kapaciteteve te saja. Deri me sot numrojme numer te konsiderueshem te zyrave dhe objekteve dhe jemi....

Brojki

Univerzal Auto numeron: 5 te punsuar, 30 000 produkte, 12 partner prestigjioz, dhe ne fund numeron Besimin tek konsumatoret dhe partneret tane.

Univerzal Auto

Univerzal Auto numeron: 5 te punsuar, 30 000 produkte, 12 partner prestigjioz, dhe ne fund numeron Besimin tek konsumatoret dhe partneret tane.
КУПИ Онлине

Our Partners