You are here: Home / Products / Behr


products - Behr

Behr GmbH & Co KG, Штутгарт, е систем партнер на меѓународната автомобилска индустрија. Еден специјалист за автомобилската климатизација и ладење на моторните системи, групата Behr е еден од водечките светски производители и снабдувачи на оригинална опрема за лесни возила и камиони. Групна продажбата во 2010 Бизнис година дојде на околу 3,3 милијарди евра. Во моментов, Behr располага со околу 16.500 вработени во 9 развојни локации, 22 производствени погони и 10 заеднички вложувања во светот. Ние сме главен дистрибутер и партнер за Маденија...

PDF Price List Продолжи со каталозите на Behr...КУПИ Онлине

Our Partners